Informatie

Traditiegetrouw organiseert het comité fietstochten uit Beekbergen, in samenwerking met de plaatselijke jeugdverenigingen, ook in 2018 weer een fietsdag voor het hele gezin. Alle opbrengsten van die dag worden bestemd voor het evangelisatiewerk van de Gereformeerde Gemeente te Amsterdam (Centrum). Ook wel genoemd "Simon de Looier".

 

Datum

D.V. augustus 2021


Lengte

De lengte van de route is altijd rond de 40 kilometer.

 

Startlocatie

Bij de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Beekbergen (Ruitersmolenweg 29). Voor een exacte route, zie elders op deze site.

 

Starttijden

Tussen 09.30 uur en 11.00 uur kan worden gestart. Bij de start kunt u, na ontvangst van het routeboekje, eerst nog genieten van een bak koffie, thee of frisdrank met de nodige versnaperingen.

 

Inschrijfgeld

Om te kunnen starten betaalt u slechts € 4,00 p.p. of € 15,00 per gezin.

 

Fiets huren

Het is mogelijk om een fiets te huren bij rijwielhandel Luth aan de Dorpsstraat in Beekbergen. Vooraf reserveren is verplicht via telefoonnummer 06 51 21 41 52.

 

Rustmomenten

Tweemaal in de route is er een rustpauze ingelast. Eenmaal voor koffie e.d., eenmaal voor het nuttigen van frisdrank en eenmaal voor de (uitgebreide) lunch. U zult merken dat u dan niets te kort hoeft te komen. Als bagage is dus enkel een portemonnee ruim voldoende. Uiteraard verkopen wij al onze producten tegen schappelijke prijzen.

 

Ook dit jaar treft u op de lunchplaats een snackwagen waarin wij friet, frikandellen, kroketten e.d. verkopen. Dit alles naast de traditionele hamburgers, soep en dergelijke. Reden te meer om eens wat langer te verblijven op de lunchplaats.

 

Natuurlijk is er voor de kinderen bij de lunchplaats ook een groot springkussen.

 

Einde van de route

Wanneer u terug komt bij de de kerk, waar 's morgen wordt gestart, is ook daar weer de mogelijkheid tot aankoop van verkoelende dranken en ijs. 

 

Van circa 14.15 uur tot 15.15 uur is er in de kerk aan de Ruitersmolenweg een muzikaal moment én samenzang o.l.v. organist Frank Stufken.

 

Het is de bedoeling dat u in ieder geval om 16.30 uur weer "binnen" bent.